"Любов лікує": мама тяжкохворої Катерини Тишкевич показала, як чоловік акторки дбає про її здоров'я (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома укаїнська  акторка Катерина Тишкевич, яка довгий час боролася за власне життя у реанімації, нині продовжує своє лікування під наглядом медиків. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що разом з 29-річною Тишкевич постійно перебуває її мама Наталія та чоловік Валентин Томусяк. Варто відзначити, що як Томусяк, так і мама Каті постійно сповіщають фоловерів артистки про стан її здоров'я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

у себе в Instagram-Stories розповсюдила черговий кадр з палати доньки на знімках видно як вона Валентин обіймає Катерину лежачи на лікарняному ліжку

Зокрема, жінка у себе в Instagram-Stories розповсюдила черговий кадр з палати доньки. На знімку видно, як Валентин обіймає Катерину, лежачи разом з нею на лікарняному ліжку.

Любов лікує,

- замилувала підписом мати Катерини.

"Любов лікує": мама тяжкохворої Катерини Тишкевич показала, як чоловік акторки дбає про її здоров'я (ФОТО) - фото №1

Перші етапи реабілітації. Це стало можливим завдяки всім вам. Молитви, побажання одужання та фінансова допомога – і темрява позаду! Всі медпрацівники щодня виборюють життя моєї доньки!

- підсумувала найрідніша людина знаменитості.

"Любов лікує": мама тяжкохворої Катерини Тишкевич показала, як чоловік акторки дбає про її здоров'я (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Катерина Тишкевич вийшла на зв'язок після реанімації. Стан зірки поки залишається важким.