Мама тяжкохворої Тишкевич розсекретила, чому акторка у важкому стані потрапила в реанімацію

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Минулого тижня стало відомо, що популярна українська акторка Катерина Тишкевич лежить у реанімації . Стан знаменитості різко погіршився, проте наразі фахівці роблять усе можливе, аби вона швидко відновлювалася. А ось що стало причиною екстреної госпіталізації Катерини Тишкевич - усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю oboz.ua мама акторки розповіла, в якому зараз стані перебуває її донька. За словами Наталії Олександрівни, Катерину вже відключили від апарату ШВЛ, а сама вона поступово набирається сил і починає потроху вставати та пересуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виходячи зі слів близької родички зірки, точну причину розвитку сепсису поки не встановили. Однак відомо, що в її організм було занесено інфекцію, поки сама Тишкевич лікувала постійні головні болі.

Наразі основна версія в лікарів: було занесено інфекцію в лікарні, де вона проходила лікування з приводу головного болю, на який страждає давно. Її госпіталізували в цю лікарню, також в Одесі. І на третій день після встановлення катетера в Каті почала боліти рука і піднялася температура. Спочатку це не пов'язували з рукою, бо ситуація була не сильно виражена - просто тромбофлебіт, як іноді буває після крапельниці,

- розповіла мама актриси.

Наталя Олександрівна додала, що стан її доньки почав погіршуватися, поки вона була ще вдома. Але, коли їй не вдавалося збити високу температуру, довелося викликати швидку допомогу. Аналізи показали, що в організмі актриси почалося сильне запалення.

Почався сепсис. Рука ставала на очах дедалі гіршою. І стало зрозуміло: причина там. Медик, яка її вела в лікарні, де ставили крапельницю, приїжджала потім до Каті, надавала психологічну підтримку. Ми очікуємо остаточних результатів причини того, що трапилося: чи то під час процедури не було дотримано належної чистоти, чи то в катетері проблема, чи то в самому препараті не було стерильності - це з'ясовується. Катя не має кровожерливих настроїв, головне, щоб не постраждали інші люди,

- наголосила Наталія Олександрівна.

Мама тяжкохворої Тишкевич розсекретила, чому акторка у важкому стані потрапила в реанімацію - фото №1
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Катерина Тишкевич  вийшла на зв'язок після реанімації.  Стан зірки поки залишається важким.