Влучний музичний подарунок: Тіна Кароль оригінально привітала українців з Водохрещем (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська поп-діва Тіна Кароль 6 січня привітала українців з Водохрещем. Зробила це вітчизняна знаменитість в дуже оригінальний спосіб під час відпочинку в Карпатах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram артистка розповсюдила коротке відео з Карпат. На ньому видно, як 38-річна селебритіс співає колядку "Нова радість стала".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У короткому 20-секундному ролику співачка вмістила всі миттєвості, які вона нині переживає разом зі своїм сином Веніаміном, відпочиваючи на заході України. Тіна продемонструвала, як вона із сином спускалася з підйомника.   Відео виконавиця лише за перші дві години після публікування зібрала 20 тисяч лайків.

З Водохрещем! Очищення від ворогів з нашої землі і болю з нашої душі!

- підписала свій ролик Кароль.

Фоловери вже встигли відреагувати на привітання зірки. Деякі з них позитивно зустріли  перформанс Кароль, а дехто зауважив, що на 6 січня відзначають не Водохреща, а Різдво.

  • Водохреще 19-го святкуємо, з Різдвом усіх вітаю.

  • Христос Хрещається. Світла і благодаті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як "колишній" Тіни Кароль підтримав Україну! Дан Балан заговорив солов'їною. Довгі роки Дан Балан жив і працював в Україні, а по поверненню в рідну Молдову рідко з'являвся в медійному просторі.