"Колишній" Тіни Кароль підтримав Україну! Дан Балан заговорив солов'їною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний в Україні молдавський співак Дан Балан тривалий час зберігав мовчання в публічному просторі. І все ж через деякий час артист став публічно висловлювати підтримку Україні , яка переживає нелегкий воєнний час. А тепер суддя проекту "Голос країни" і зовсім несподівано заговорив українською мовою! Більше подробиць дізнавайтеся нижче.

Довгі роки Дан Балан жив і працював в Україні, а по поверненню в рідну Молдову рідко з'являвся в медійному просторі. Але, днями в Кишиневі відбувся його перший з 2022 року сольний концерт, який зокрема відвідали його українські фанати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист зауважив, що серед глядачів були слухачі з України, тому він вирішив акцентувати свою увагу саме на них. Судячи з усього, його дружба з Тіною Кароль не минула дарма, адже на сцені Дан Балан заговорив українською мовою. Крім того, під час свого виступу співак присвятив нашому народу пісню з символічною назвою Freedom.

Ми знаємо, що на цей концерт прийшло багато гостей з України. Вітаємо вас усіх!

– сказав зі сцени Дан Балан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше мама Дана Балана вразила розкішною фігурою . І хоча жінці вже 65 років, вона довела, що вік не може перешкодити їй мати приголомшливий вигляд!