"Я пам'ятаю, як ми їх сватали": Тіна Кароль підтвердила свої родинні зв'язки з Ірмою Вітовською

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська актриса театру та кіно Ірма Вітовська здивувала фоловерів несподіваною заявою. Вона зізналася, що є родичкою знаменитій поп-діві Тіні Кароль. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, раніше в одному з інтерв'ю, Тіна говорила, що сестра Ірми стала дружиною її брата Станіслава. Згодом, 48-річна акторка підтвердила цю інформацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Вітовська розсекретила, що вони часто з Кароль збираються за одним столом. В інтерв'ю Аліні Доротюк Ірма Григорівна розповіла :

Ну так (ми – родички). Я не думаю, що в нас є час на те, аби родичатися. В неї ще більше, шоубізнес ще більше не тримається місця дислокації. Але так, ми мали певні сімейні зустрічі, коли є сімейні свята. Це дуже рідко.

"Я пам'ятаю, як ми їх сватали": Тіна Кароль підтвердила свої родинні зв'язки з Ірмою Вітовською - фото №1

Я пам'ятаю, як ми їх сватали. Ми приходили просити вийти заміж Наталку, сестру Ірми за Стасіка, мого брата. Ми прийшли всією родиною просити, аби вони згодились віддати свою квіточку,

- розповідала тоді Тіна Кароль.

"Я пам'ятаю, як ми їх сватали": Тіна Кароль підтвердила свої родинні зв'язки з Ірмою Вітовською - фото №2
"Я пам'ятаю, як ми їх сватали": Тіна Кароль підтвердила свої родинні зв'язки з Ірмою Вітовською - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Тіна Кароль подуркувала на своєму подвір'ї та впала у сніговий замет. Поп- діва розповсюдила відповідний кадр, який супроводила фрагментом своєї нової пісні.