Помер зірка "Людей Ікс": 42-річний Адан Канто несподівано пішов з життя

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мексикансько-американський актор Адан Канто помер у віці 42 років. Трагічна новина шокувала фанатів актора, які дізналися, що саме останнім часом відбувалося з зіркою фільму "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього" і серіалу "Послідовники". Що про це відомо розповідаємо на HOCHU.ua!

Як пише видання  Deadline, Адан Канто помер після боротьби з раком апендикса. Актор намагався побороти страшний недуг і навіть останнім часом призупинив власну карʼєру. Але, на превеликий жаль, 8 січня 2024 року його не стало. У зірки залишилася дружина Стефані Енн Канто та двоє маленьких дітей – Роман Алдер (три роки), та Єва Джозефіна (один рік).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останньою роботою Адана стала головна роль у телесеріалі "Прибиральниця", де він грав роль гангстера Армана Моралеса. І хоча через стан здоровʼя актор не зміг долучитися до зйомок третього сезону, він сподівався, що все ж таки повернеться до акторського складу.

Адан мав таку глибину духу, яку мало хто справді знав. Багато хто буде дуже сумувати за ним,

– йдеться в заяві представників актора.

Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, чому померла легендарна ірландська співачка Шинейд О'Коннор. Лондонський коронерський суд офіційно оголосив причину смерті 56-річної артистки, яка пішла з життя у липні 2023 року, коли переживала болісну втрату свого молодшого сина.

Фото: Getty Images