Не стало народного артиста Віталія Білоножко: де і коли відбудеться прощання з зіркою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

9 січня 2024 року обірвалось життя легендарного виконавця Віталія Білоножко. І поки палкі шанувальники переслуховували його найвідоміші пісні , близькі співака вирішили, коли й де відбудеться прощання з народним артистом України. Усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Першими про те, що 70-річний Віталій Білоножко пішов з життя, повідомили на сторінці Буринської міської ради у  Facebook . Спочатку деталі трагічної новини не розголошувалися, проте згодом, в коментарі інтернет-виданню  "ГОРДОН" , дружина артиста назвала причину смерті чоловіка. Виявилося, що Віталій Білоножко помер у лікарні від зупинки серця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пізніше у прямій трансляції близькі друзі співака розсекретили, коли та де відбудеться прощання з Віталієм Білоножко. Дмитро Гордон та його дружина Олеся Бацман повідомили, що початок церемонії заплановано на 11:30, і триватиме вона до 14:00. А саме прощання із народним артистом України відбудеться у пʼятницю, 12 січня, в Національній філармонії у Києві.

Віталій Білоножко був чудовим співаком. Приголомшливої душі людиною. Дуже патріотичною. Він дуже любив Україну. Віталій Білоножко – він і є Україна. Він помер у лікарні. Сьогодні Світлана Білоніжко нам сказала зранку. Дуже боляче. Прощання з Віталієм Білоножком відбудеться в центрі столиці України. Думаю, буде величезна кількість людей, шанувальників, які захочуть провести його в останню путь,

сказали  Олеся Бацман та Дмитро Гордон.

Не стало народного артиста Віталія Білоножко: де і коли відбудеться прощання з зіркою - фото №1
Фото: facebook.com/BurynMR
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим прославився Віталій Білоножко за роки своєї карʼєри.  У нашому матеріалі ви знайдете інформацію про життєвий шлях зірки та його неперевершені українські пісні.