Сандра Буллок виконала останнє бажання свого покійного чоловіка у день його народження (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На початку серпня 2023 року стало відомо, що оскароносна акторка Сандра Буллок втратила коханого . І тільки через пів року, на день народження покійного чоловіка, зірка виконала його останнє бажання перед смертю. Про що саме йде мова – розповідаємо на HOCHU.ua!

Через майже п'ять місяців після смерті фотографа Брайана Рендалла, Сандра Буллок вшанувала пам'ять коханого. У день, коли чоловікові могло виповнитися 58 років, акторка розвіяла його прах у річці Снейк у штаті Вайомін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виконати останнє бажання Брайана Рендалла разом з акторкою наважилася її сестра Джезін Буллок-Прадо, яка поділилася цим в Instagram .

З днем народження, Брай. Сенді привела тебе до річки, як і обіцяла,

– коротко підписала публікацію Джезін Буллок-Прадо.

Нагадаємо, що роман Браяна Рендалла та Сандри Буллок тривав з 2015 року. Знаменитості познайомилися на дні народження сина акторки, де фотограф працював. Їх стосунки почали розвиватися доволі швидко, адже вже того ж року пара офіційно підтвердила це, прийшовши разом на весілля Дженніфер Еністон і Джастіна Теру. І хоча Браян та Сандра називали ці стосунки найбільшим коханням свого життя, офіційно ставати чоловіком та дружиною вони не поспішали. Тривалий час  Рендалл боровся з бічним аміотрофічним склерозом, а 5 серпня 2023 року важка хвороба перемогла фотографа, забравши його життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Сандра Буллок може залишитись без Оскару . Престижну премію вона отримала ще 14 років тому за роль у стрічці "Невидима сторона", проте через скандал їй можливо доведеться віддати статуетку.

Фото: Getty Images