"Занурився у крижану воду": Іраклі Макацарія ошелешив мережу несподіваним відео

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий телеведучий, зірковий екс-холостяк та бізнесмен Іраклі Макацарія, який минулого року став батьком, в буквальному сенсі цього слова ошелешив своїх шанувальників черговим відео. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, з ролику який Макацарія розповсюдив на своїй офіційній сторінці в Instagram бачимо, як він позує біля свого грузинського будинку. На відео 38-річний Іраклі постав у плавках та шапці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ролик починався із заяви Макацарії, що на вулиці -3°C. Але низька температура не стала на заваді того, що Іраклі трохи "поморжував".

На наступному кадрі бачимо, як Макацарія сокирою обережно зрубує залишки льоду у бочці, а потім занурюється туди сам. Україно-грузинський секс-символ просидів там 2 хвилини, не змінюючи вихідну позу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Іраклі Макацарії вразила своєю худобою після нещодавніх пологів.  21-річна Чічуа вирішила показати, у якій формі перебуває і як минає її відновлення після пологів. Жінка розповсюдила відео, на якому видно, як вона позує у чорній вечірній сукні.