Учасниця "Холостяка" показала, як годувала з ложечки Моргенштерна. Той подякував їй українською мовою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Епатажний, а подекуди навіть і скандальний російський репер Алішер Моргенштерн здивував своїх фоловерів неочікуваним роликом, на якому постав разом з українськими красунями. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, 6 січня артист виступав на Балі, а українські блогерки  та учасниці 11-го сезону "Холосятка" Христина Пустовар та Адель Асані, вочевидь, нині живуть там. Отож, після свого виступу репер чудово провів час із українськими подругами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй офіційній сторінці в Instagram Асані розповсюдила відео та показала, як вони з Пустовар і Моргенштерном весело погуляли. На ролику видно, як Адель годує артиста борщем. Алішер у свою чергу, щиро подякував красуні за смачну страву українською мовою.

За такий український борщ гріх не подякувати. Лагідно українізуємо іноагента,

- підписала відео Адель.

Зауважимо, що моргенштерн є доволі неоднозначним виконавцем. На початку широкомасштабного вторгнення рф проти України він висловив ознаки підтримки нашій державі. Однак згодом, знаменитість хоч і отримав статус іноагента та виїхав за кордон, але все менше говорив про війну.  Нині ж він взагалі обходить цю тему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як скандальна зірка "Школи" Ліза Василенко кинула Моргенштерна, який був закоханий у неї по самі вуха. Алішер свого часу говорив що Ліза - перша дівчина, яку він по-справжньому кохав.