"Хочеться блювати": популярна акторка Цимбалару висловилася про росіян під час свого відпочинку у Єгипті (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Анастасія Цимбалару, яка розповіла про свої майбутні проєкти, ошелешила підписників огидною історією про поведінку росіян у Єгипті, де добігає свого завершення відпустка акторки. Подробиці - в нашому матеріалі.

За словами Анастасії, у готелі, де вона відпочиває дуже багато громадян рф. Про це знаменитість повідомила у себе в Instagram-Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

31-річна зірка повідомила, що їй максимально не комфортно жити в оточенні "терористів". Знаменитість каже, що вони намагаються залицятися до неї, бувши у п'яному стані.

Навала така, що хочеться повбивати. Зайшла до вбиральні, стоять вже об 11 ранку в д*пу п'яні росіяни, які кричать "раша гуд". Я емоцій не приховувала, але від цього фізично хочеться блювати. Постійно приходять, намагаються "кадріть". Така мерзота. Коротше, хр*н я ще поїду до Єгипту. Або треба готель без цих терористів,

- підсумувала Фоксі.

Зазначимо, що прихильники Цимбалару поцікавилися у неї, чому вона вирішила поїхати саме в Єгипет. Артистка відповіла, що цей відпочинок був запланований на 26 лютого 2022 року, однак після широкомасштабного вторгнення рф в Україну, готель відмовився повертати зірці гроші за бронювання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як популярна акторка з рф відзначилася резонансною заявою про росію та її народ. Знаменитість переконана, що російський народ хворий.