"Як вам наша пара?": донька Олі Полякової натякнула на нові стосунки та розповсюдила фото з можливим бойфрендом

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Старша донька української виконавиці Олі Полякової Маша, яка вразила історією  про свого колишнього хлопця з Лондона, потішила фоловерів черговими кадрами з вродливим юнаком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram медійниця розповсюдила кілька світлин. На них видно, як Маша позує із загадковим красенем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З кадрів бачимо, що Полякова молодша обрала доволі гармонійний макіяж та укладку для свого образу. Провокативний пост дівчина підписала наступним чином:

Як вам наша пара?

Фоловери переконані, що  донька королеви ночі справді закрутила новий роман. Деякі користувачі побажали їй щастя, але знайшлися й ті, які відзначилися доволі неприємними коментарями. Вони пишуть:

  • Класна пара.

  • Маша має великий потенціал. Є шанси стати більш популярною, ніж мама.

  • А чого хлопець не воює? Краще фотографуватися і по підвалах ховатися. Недочоловік.

Зауважимо, що Полякова молодша поки що не розкриває подробиці свого особистого життя. Вочевидь, у неї на душі ще свіжа рана від попередніх стосунків, коли її хлопець використав її щоб стати відомим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова поділилася кадром з донькою, якій нещодавно зробили операцію. Артистка попросила у шанувальників побажати здоров'я її дитині.