Спецподарунок для фанів на честь дня народження: Оля Полякова презентує перший україномовний альбом золотих хітів "100% UA"

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Сьогодні, 17 січня, королева ночі Оля Полякова, яка нещодавно відкрила у собі чаклунські здібності й заговорила про смерть путіна, святкує день народження! Зірці виповнилося 45 років і з цієї нагоди вона вирішила потішити своїх фанатів прем'єрою нового повністю україномовного альбому золотих хітів "100% UA".

Відомо, що премʼєра відбудеться ексклюзивно в студії радіостанції Люкс ФМ. Live версії пісень співачка вперше представила на концерті у КВЦ "Парковий" ще торік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Спецподарунок для фанів на честь дня народження: Оля Полякова презентує перший україномовний альбом золотих хітів "100% UA" - фото №1

Як повідомили HOCHU.ua у пресслужбі артистки, до альбому увійшли наступні треки:

  1. "Королева ночі"

  2. "Ей, Секундочку"

  3. "Чарівні очі"

  4. "Рай на землі"

  5. "Номер один"

  6. "Танцюю, як в останній раз"

  7. "Шльопки"

Крім цього, співачка вперше відсвяткує день народження у ролі радіоведучої Lux FM. Полякова з'явиться в ефірі з благодійною метою - щоб провести збір коштів для 53-ї бригади медичної роти, яким раніше передавала евакуаційний реанімобіль.

Артистка візьме участь в онлайн марафоні, в рамках якого спілкуватиметься зі слухачами в прямому ефірі та зустрічатиме гостей. А ще улюблениця мільйонів розіграє призи, серед яких 5 пар квитків на meet&greet перед концертом у Києві 26 жовтня з ексклюзивним доступом за лаштунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, наприкінці листопада поп-діва поскаржилася, що набрала зайві 8 кг. А згодом навіть вирішила показати підписникам , де саме "осіли" зайві калорії.

Головне фото: facebook.com/mikeyasinskiy/