Оля Полякова святкує ДН: згадуємо 10 найвідоміших хітів артистки, які сьогодні наспівує кожен (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одна з найвідоміших співачок України Оля Полякова, яка зізналася, що хворіє,  сьогодні 17 січня відзначає свій ювілей. Знаменитості виповнилося 45 років.

Полякова народилася у Вінниці 17 січня 1979 року. Музичну кар'єру майбутня селебритіс розпочала ще у 90-их роках минулого століття. У дитинстві встигла виконати кілька ролей у відомому кіножурналі "Єралаш". Справжньою зіркою та улюбленицею мільйонів стала у кінці нульових. Тож, з нагоди ювілею знаменитості, пропонуємо вам 10 композицій Полякової, які стали справжніми хітами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"90-60-90"

Можна сказати, що цей трек певною мірою відкрив Олі Поляковій дорогу у великий шоу-бізнес. Це жартівлива пісня про дівчину, яка хоче виглядати ідеально і підганяє свою зовнішність під усталений стандарт.

"Люли"

Одна із візитівок Полякової в українській музичній індустрії. Композиція була розповсюджена на ютубі у 2013 році. Зараз там понад 21 мільйон переглядів.

"Первое лето без него"

Один з треків, який як і попередній набрав позначки в 20+ мільйонів переглядів. Це історія про цікаву історію кохання, у якому головна героїня отримала відпустку на ціле літо.

"Лёд тронулся"

Ще один трек, який став улюбленим для багатьох українців. Символічну назву композиції можна розцінювати як буквально, аналізуючи відеороботу артистки, так і з філософської точки зору.

"Шлепки"

Вже майже 11 років тому Оля остаточно підкорила українську сцену цією композицією. Кліп на славнозвісну пісню вже зібрав 53 мільйони переглядів.

"Королева Ночи"

Ця пісня з усього творчого доробку артистки зібрала найбільше переглядів на ютубі, а саме понад 72 мільйони. До речі, нещодавно представлену композицію Оля переклала на українську мову.

"Ночная жрица"

Чергова жартівлива робота від знаменитої іменинниці. Цього разу тема наболіла для всіх. Зокрема, артистка співає про ті миттєвості, коли час від часу вночі людину тягне до холодильника за чимось смачненьким.

"Звонила"

Композиція у стилі минулих років. Виконавиця співає про не дуже вдале кохання.

"Бывший"

Тема невдалих стосунків широко поширена у творчості Полякової. Як-от і в цій композиції, яка набрала 17 мільйонів переглядів.

"Все буде добре, Оля"

У 2022 році Полякова випустила композицію про віру в перемогу України у війні з росією. Трек став улюбленим для багатьох українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Оля Полякова поділилася кадром з донькою, якій нещодавно зробили операцію. Артистка попросила шанувальників побажати здоров'я її старшій доньці.