Іванов і Петров продовжують нищити свою репутацію, принижуючи жінок: скандал з "тупою хабалкою" зайшов надто далеко

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальні політтехнологи Володимир Петров і Сергій Іванов продовжують обурювати соцмережі своїми  мізогіністськими діями. Так, чоловіки образили не тільки журналістку Аліну Доротюк, а й популярну українську співачку alyona alyona. А після – тільки продовжили знущатися з артистки. Усі деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Альона Альона відповіла на закиди "чорних" політтехнологів. Артистка зазначила, що ведучі YouTube-каналу "Ісландія ТВ" вже не вперше висміюють її, та якщо минулого разу вона ніяк не зреагувала, то цього разу мовчати не стала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Реперка пригадала, як колись Іванов та Петров у своєму відео назвали її "тупою хабалкою", засудив як її поведінку, так і зовнішність. Тоді вона не стала давати публічної відповіді, проте коли ситуація повторилася, зірка не промовчала. Альона зазначила, що замість того, аби обговорювати нагальні питання, спрямовувати людей на єднання, блогери просто "перемивають кістки" жінкам, які візуально їх не приваблюють.

Я не зреагувала перший раз, але сьогодні ситуація повторилася, бо вони знову згадали журналістку і блогерку, які піднімали тему важливості репостів зборів. Ще й почали вживати якісь свої недоречні жарти. Два дорослі чоловіки.
Мені соромно не те що це бачити й чути, а й соромно, що це є в інфопросторі. Я би хотіла, аби всі люди зараз спрямовували свою діяльність не на пліткування, мізогінію у 21 столітті, а на реальну допомогу державі, суспільству і ЗСУ,

– відреагувала alyona alyona.

Але, навіть попри те, що багато користувачів Мережі підтримали Альону, очікувати на вибачення їй не довелося. Натомість Іванов тільки продовжив глузувати та виклав допис із фото реперки, залишивши під ним черговий ганебний коментар:

Здається, ми змусили відмовитися від їжі відому співачку.

Ба більше, і на цьому Сергій не зупинився. Чоловік виклав фото торта у виді сала та продовжив глузувати з тілобудови виконавиці. Проте у коментарях навіть його аудиторія не підтримала Петрова, а замість того – користувачі висловилися проти політтехнолога.

  • А собі вже замовили торт з мізками?

  • Чувак, зупинись! Хіба тобі не соромно?! Я від всіх чоловіків закликаю тебе стопнутись!

  • Оце зашкварився... Петров, справа в тому, що вона схудне, а ти як був дов*ойобом, так ним і залишишся.

  • Ваша поведінка печерна, недоречна і дуже мерзенна.

  • Питання: які підстави дозволили вам вважати, що ви є ідеал, приклад для наслідування і можете повчати інших як їм виглядати? У вас чіткі вилиці та кубики преса? Чи може ще якісь критерії які нам невідомі? Просто дивлюсь на вас і не розумію.

  • Важко уявити, скільки ж разів Вас у дитинстві били головою об щось, що тепер такі наслідки!

– пишуть у коментарях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що режисер стрічки "20 днів у Маріуполі" не засуджує  породіллю з Маріуполя, яка потрапила під удар окупаційної армії, а потім підтримала російського президента. Мстислав Чернов висловився щодо Маріанни Вишемирської, яка була жертвою під час бомбардування пологового будинку.