Після розлучення з коханим: співачка Lida Lee засвітилася на публіці п'яною, як чіп (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зовсім нещодавно зʼявилося чимало чуток щодо особистого життя популярної співачки Ліди Лі. І поки одні здогадуються, чи дійсно вона зустрічається з зірковим колегою, інші – випадково побачили, як артистка відпочиває після концерту.

Так, видання УНІАН опублікувало кадри, на яких Lida Lee виглядає вщент пʼяною. Повідомляється, що сталося це в одному з барів, після виступу артистки. А посилаючись на інсайдерів журналісти стверджують, що зараз співачка переживає серйозні проблеми на особистому фронті, тому й намагається "забутися" за допомогою алкоголю (припускають, що не тільки).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сама ж Ліда поки не коментує відео, що вже встигло розлетітися мережею. Проте ми припускаємо, що навіть якщо це і станеться, багато прихильників стануть на захист артистки. Бо ж складні часи ми переживали ми усі, а з келихом шампанського, чи склянкою соку, – вибір кожного. :)

Яке було здивування побачити Ліду Лі в нетверезому стані, пила з пляшки, прямо з горла, поводилася трохи агресивно.
Вона зірвалася, жорстко сидить на алкоголі, напиваючись після виступу,

– каже інсайдер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Ліда Лі  розірвала 5-річні стосунки, так і не дочекавшись пропозиції. Як виявилося, причина досить банальна: вони зрозуміли, що мають дружні стосунки, а не романтичні.