Пробачила свого потенційного вбивцю: Оксана Білозір приголомшила відвертим зізнанням зі свого політичного життя (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 379

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка Оксана Білозір ошелешила своїх фоловерів цікавим знанням про те, що її хотіли вбити, коли вона займалася політикою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Вражаючою інформацією 66-річна артистка поділилася в інтерв'ю блогеру та ютуберу Славі Дьоміну. Зокрема, вітчизняна селебритіс запевнила, що одним з найбільших страхів є зрада. При цьому, Білозір зауважила, що намагається залишати певний місток для контакту навіть після проявів зради і намагається завжди давати другий шанс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В контексті цього, вона пригадала випадок, який стався під час роботи артистки в Кабміні. Тоді її намагалися отруїти. За словами Білозір вона пробачила потенційного вбивцю і завдяки цьому почувається дещо легше.

Навіть гірші у мене були випадки в житті за зраду, коли у мене були посягання на моє життя. Бо я коли була міністром культури мене ж отруїли. Я не буду зараз говорити хто це зробив, бо це безпека мого життя. Але принаймні, я цю людину відпустила. І мені так легко. З одного боку, здається, що це дуже важко, і його справді важко зробити, але з цим потім легко жити… Бо ти відчуваєш висоту, на яку ти сама себе поставила.

- резюмувала зірка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружину глави ГУР Кирила Буданова отруїли важкими металами.  За даними джерела, отруєння помітили вчасно, завдяки чому Маріанні вдалося уникнути серйозних наслідків.