Дружину глави ГУР Кирила Буданова отруїли важкими металами: у якому стані перебуває Маріанна

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не секрет, що глава української військової розвідки Кирило Буданов пережив понад 10 замахів на своє життя. Однак нещодавно під загрозою опинилася його дружина Маріанна . Так, у ЗМІ просочилася інформація, що дружину глави ГУР отруїли. Як це сталося і в якому стані вона зараз - усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Українське видання "Бабель" із посиланням на джерела в ГУР повідомило , що дружину Кирила Буданова отруїли важкими металами. Примітно, що їх не використовують у військовій справі та побуті, тож зрозуміло, що це не випадковість, а заздалегідь спланована кампанія проти Маріанни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За даними джерела, отруєння помітили вчасно, завдяки чому Маріанні вдалося уникнути серйозних наслідків. Поки триває розслідування, сама вона перебуває в лікарні під наглядом лікарів. Також зазначається, що наразі невідомо, чи було це "разове отруєння", чи їжу дружини глави ГУР отруювали деякий час порційно.

Наразі завершується курс лікування, далі - контроль лікарів. Ці речовини ніяк не використовуються в побуті та військовій справі. Їхня наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини,

- коментують ситуацію, що сталася, у розвідці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Кирило Буданов відверто розповів про свою другу дружину. Тоді глава ГУР розсекретив, що Маріанна живе в його робочому кабінеті .