Після замаху на життя: ексчоловіку Євгенії Емеральд заборонили наближатися до власної доньки

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На тлі скандального розлучення зі Стипанюком, Євгенія Емеральд домоглася заборони для ексчоловіка бачитися з їхньою спільною донькою. Таку постанову захисниця України вважає своєю маленькою перемогою, проте зупинятися на цьому не має наміру. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У себе в Instagram Євгенія Емеральд повідомила, що її колишньому чоловікові заборонили бачитися з їхньою 7-місячною донькою Афіною. Сталося це після того, як військова почала публічно розповідати про знущання і насильство з боку чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Емеральд, днями відбулося засідання комісії Служби у справах дітей та сім'ї Дарницької райдержадміністрації. На ньому мали встановити графік зустрічей Стипанюка зі своєю донькою. Але, не так давно чоловік погрожував відібрати Афіну . Ймовірно, тому ухвалили рішення повністю обмежити його від взаємодії з донькою.

Після замаху на життя: ексчоловіку Євгенії Емеральд заборонили наближатися до власної доньки - фото №1
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Як відомо, щодо Стипанюка відкрито два кримінальні провадження щодо замаху на життя Євгенії та погроз її життю і здоров'ю. Крім того, коли спливли подробиці про його сумнівну службу в ЗСУ разом з екснардепом Олегом Ляшком, Міноборони розпочало розслідування щодо їхньої приналежності до військової справи.

У зв'язку з цими фактами комісія одноголосно проголосувала за те, щоб поки що не надавати Стипанюку жодних годин спілкування з донькою. Також за результатами вищенаведених справ призначать повторне засідання. Якщо ж ми виграємо суд щодо припису заборони на наближення до півроку, це автоматично заборонить Стипанюку наближатися до мене та дитини,

- повідомила Євгенія Емеральд.

Після замаху на життя: ексчоловіку Євгенії Емеральд заборонили наближатися до власної доньки - фото №1
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишній чоловік Євгенії Емеральд  відреагував на звинувачення в насильстві.  Він натякнув, що громадськість, можливо колись і дізнається правду.