Дружина Євгена Кота розсекретила, де планує народжувати, та чи буде на пологах її чоловік

Новини шоубізнесу
1 065

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: INSIDER.UA

Наталя Татарінцева розповіла, якими уявляє свої пологи та чи планує заради них виїжджати за кордон

Попри усі складнощі та страшний діагноз безпліддя, Євген Кот та Наталя Татарінцева не полишили мрію стати батьками. І, на щастя, нещодавно вони нарешті поділилися з прихильниками радісною новиною, що у найближчому майбутньому їх сім’я стане більшою.

Вагітність Наталі була дуже очікуваною, тому подружжя вкрай детально планують усе. В тому числі закохані вирішили, що пологи будуть партнерськими. За словами дружини Євгена, вона сподівається, що все пройде легко, а під час переймів вона буде рухатися, танцювати та співати разом з чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, в інтерв’ю виданню Insider Наталя Татарінцева розсекретила, де планує народжувати. За словами дружини Євгена Кота, вона чітко вирішила залишатися в Україні, адже хоче, аби їх первісток народився вдома, в оточенні рідних і близьких.

З пологовим будинком ми ще не визначилися, але точно підберемо для себе найкращий і найкомфортніший варіант. Сто відсотків – це буде в Україні, нам нецікаво народжувати десь за кордоном, хочемо, щоби це було вдома, на рідній землі. У нас чудові лікарі, у нас багато можливостей зробити це безпечно. І завжди є, у разі чого, рідні люди поруч,
— розповіла Наталя Татарінцева.
Фото: INSIDER.UA
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Євген Кот відверто розповів, чи дійсно мав роман з Ксенією Мішиною. Хореограф чесно зізнався, що їх поєднувало.