Вігго Мортенсен з'явився на кінофестивалі у футболці з українським тризубом та висловив свою безумовну підтримку країні

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty Images

Актор з першого дня повномасштабного вторгнення зайняв проукраїнську позицію

Популярний американський актор Вігго Мортенсен, як і “Лисий із Brazzers” публічно висловив підтримку Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Акт такої підтримки стався на нещодавньому кінофестивалі у Глазго, де Мортенсен презентував на широкий загал стрічку "Мертвим не боляче". На червоній доріжці актор з’явився з тризубом і заявив, що ніхто не повинен забувати про те, що відбувається на території України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Той самий Араґорн із "Володаря перснів" - актор Вігго Мортенсен. Фото: Getty Images

В рамках інтерв’ю урядовій платформі UNITED 24 артист записав своє відеозвернення, в якому ще глибше на словах підтримав Україну. Зокрема Мортенсен наголошує на необхідності свободи для країни та називає путіна варваром.

Ми підтримуємо українців у боротьбі проти російської агресії, проти людей, які їй потурають як у Росії, так і за її межами,
– сказав Мортенсен Daily Mail.
Два роки смерті, руйнувань і немислимих страждань для народу України. Те, що будь-хто в країні мого народження, Сполучених Штатах Америки, або в будь-якій іншій країні світу може ігнорувати варварство, захоплення землі Путіним та його урядом, для мене незрозуміло і цього не можна пробачити. Я підтримую народ України та його прагнення територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна!
– говорив актор UNITED 24.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джонні Депп на концерті в Німеччині раптово підтримав Україну. Фани актора були просто в захваті.