"Мені взагалі не шкода": відомий репер та військовий Ярмак розповів, що відчуває до окупантів, коли їх ліквідовує

Новини шоубізнесу
1 681

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/yarmak_music

Знаменитість пригадав, як йому вдалося знищити ворога

Популярний український репер Ярмак, який з перших днів російського вторгнення захищає Україну на фронті, чесно зізнався, як справлявся з емоціями після того, коли убив першого російського окупанта. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це репер розповів у інтерв’ю Славі Дьоміну. Отож, він заявив, що ставиться до цього процесу, як до комп’ютерної гри, де треба убивати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість каже, що не відчуває жодного почуття жалю до ворога. Відтак, він не відчув у собі жодних змін, коли забрав життя у ворога.

Чесно, я переживав про цей момент. Бо для мене вбити будь-яку людину, навіть покидька, було раніше таким немислимим явищем. Але вже на той момент я настільки інтегрувався у війну, і війна інтегрувалася в життя всіх нас, стільки горя принесли ці потвори, що в мене взагалі… Ось коли ми вбили перших типів, ми просто поїхали додому, повечеряли й лягли спати. Жахи не снилися. У нас все, як в комп'ютерній грі. Ти бачиш, як у нього відірвало руку й він помирає… Але мені взагалі не шкода, взагалі. Я це сміття буду продовжувати нищити, тому що це нелюди, які несуть смерть і руйнування планеті. Хтось це має зупинити,
- зазначив Ярмак в бесіді із Славою Дьоміним.

Дивитися з 1:04:58

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як пограбували військового та музиканта. Відомо, що вкрали у репера Ярмака.