11 цікавих фактів про Ярмака — відомого українського реп-виконавця, який зараз служить в ЗСУ

Знаменитості
811
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр Ярмак, фото
instagram.com/yarmak_music

Розповідаємо цікаві факти про Олександра Ярмака

Ярмак — популярний український артист, чиї пісні знає чимало громадян нашої країни. Зараз він служить в лавах ЗСУ. Пропонуємо вам дізнатися цікаві факти з біографії та особистого життя Олександра Ярмака, якого в грудні нахабно пограбували в потязі .

11 цікавих фактів з біографії Ярмака

Олександр Ярмак народився в Борисполі 24 жовтня 1991 року. Йому 32 роки. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ріст Ярмака — 174 см, вага — 68 кг. Знак Зодіаку — Скорпіон. 

Музикою Сашко жив ще з самого дитинства. В 12 років він почав читати реп та створювати свої композиції в програмі eJay.

Коли Ярмаку було 15 років, він серйозно зайнявся КВК. Олександр виступав за “Збірна НАУ”, у складі якої дійшов до фіналу Вищої української ліги.

Ярмак працював програмістом. Займався вебпрограмуванням та розробкою на Flash.

У 2011 році Ярмак почав публікувати свою музику в соцмережах та знімати перші кліпи для YouTube. Цей час став вирішальним в кар'єрі Олександра, адже його музика почала ставати популярною.

Ярмак брав участь у протистояннях на Грушевського під час Революції гідності. Він також створив хіт “22”, присвятивши його Україні та змонтував кліп з подіями Євромайдану.

До 2021 року Ярмак створював пісні здебільшого російською, однак тепер в його арсеналі є чимало україномовних треків.

26 лютого 2022 року записався добровольцем до лав ЗСУ. Боронить Україну Ярмак досі. Він брав участь у боях на Харківщині, а у 2023 році очолив взвод операторів FPV дронів.

Цікаво, що пісня “Вставай” прозвучала у 4 серії 2 сезону німецько-люксембурзького серіалу “Погані банки”. А сам Ярмак знімався в серіалах “Як гартувався стайл” та “SVOEKINO”.

Особисте життя Ярмака цікавить багатьох прихильниць. Артист одружений. Його дружина — модель Анна Шумацька. Весілля вони зіграли у 2016 році. В подружжя є донька Мія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали цікаві факти про Андрія Рибака. Дізнайтеся більше про коміка, який брав участь у шоу “Холостячка”.