Захисника України нахабно пограбували: що таке важливе вкрали в репера Ярмака

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний репер Yarmak, який висловився проти національної легенди України , потрапив у неприємну ситуацію. Посеред ночі захисника України обікрали, вкравши в нього особливо цінні речі. Що саме - розповідаємо на HOCHU.ua!

Новиною про те, що трапилося, Ярмак поділився у себе в соціальних мережах. У сторіс репер розповів, що ця ситуація сталася в нічному поїзді "Київ - Дніпро", коли він повертався з відпустки після ротації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист закликав українців бути обачними, оскільки за останній час це не перший подібний випадок. Ба більше, за словами Ярмака, у той самий час у сусідньому вагоні обікрали ще одного військового, якому довелося виходити на перон просто у взутті, штанах і футболці.

Вночі злодії відчинили купе, вкрали рюкзак із ноутбуком, із камерою Go Pro. Так само в сусідньому вагоні в іноземця теж вкрали рюкзак і вкрали в людини з курточки AirPods. Таке відчуття, що це відео записувалося в 1998-му, але це, на жаль, 2023 рік, і ось такий сервіс надає Укрзалізниця,

- прокоментував Ярмак.

Репер підкреслив, що самі речі для нього не мають особливої цінності. Однак через те, що трапилося, він втратив унікальні кадри, зняті на фронті, які тепер не підлягають відновленню.

У мене найцінніше, що сьогодні я втратив, - це інформація: унікальні кадри з історичних військових подій на фронті, які, на жаль, уже я не зможу ніяк відновити. Залишилося тільки те, що було знято на телефон. Тому зберігайте цю інформацію, вона набагато цінніша, ніж будь-які матеріальні речі

 - підсумував артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Yarmak зворушив  чуттєвою зустріччю з донькою  в її день народження. Лише на один день йому вдалося приїхати з фронту до Києва.