"Не думав, що таке може бути у війську": відомий український актор розповів про свої військові будні у ЗСУ

Новини шоубізнесу
17 156

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Юрій Феліпенко заявив, що вже призвичаївся до нових реалій у своєму житті

Відомий український актор, зірка серіалу “Обіцянка Богу” Юрій Феліпенко, який відправився на передову, розкрив деталі своєї служби в українській армії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Наразі актор, який несе службу у батальйоні БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр, проходить військові навчання. Артист заявив, що відчуває себе потрібним на службі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, хоч актор і опановує принципово нові для себе навички, однак робить це залюбки. Юрій зізнався, що ще більше впевнився у своєму виборі.

Перебуваючи тут, я вже відчуваю, що я необхідний. Я небагато знаю в армійській темі, але залюбки вчусь. Я дійсно отримую задоволення. І величезна мотивація для мене особисто — це піклування батальйону про нас. Я не думав, що може бути таке у війську. Зараз я ще впевненіший у своєму виборі, ніж був до цього, Знаєте, призвичаїтися було неважко, тому що я цей вибір зробив не за один день. Щодо навчання, я максимально намагаюся віддати себе сюди. Зараз зовсім не думаю про акторське. Мені це наразі нецікаво. Я хочу максимально взяти ті знання, які мені дадуть тут, а потім безпосередньо в батальйоні,
- зізнався артист у своєму інтерв'ю для сайту "1+1".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий український музикант відправився захищати Україну на фронт. Зауважимо, що музикант про свою службу зізнався у два етапи. Спочатку він позував у цивільному одязі, однак вже з поголеною головою.