"Є час забави, є час війни": відомий український музикант відправився захищани Україну на фронті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Все більше українських зірок висловлюється стосовно змін до законопроєкту про мобілізацію. Нещодавно відомий співак DZIDZIO побажав українському керівництву розуму у питаннях мобілізації артистів. Тепер же відносно цього питання висловився інший молодий музикант Сергій Сілаков. Пересічному слухачеві він відомий як thekomakoma. Артист публічно підтримав мобілізацію.

Відомо, що Сілаков вступив до лав ЗСУ. Цією новиною він поділився з користувачами у себе в соцмережах , чим здивував юзерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що музикант про свою службу зінався у два етапи. Спочатку він позував у цивільному одязі, однак вже з поголеною головою.

Я підтримую мобілізацію. Є час забави, є час війни. Ніхто крім нас не спасе нас,

— написав Сергій.

Зауважимо, що певна частина користувачів почала хейтити Сілакова, мовляв він робить ці заяви виключно щоб пропіарити себе. Однак пізніше, коли Сергій розповсюдив відео на якому вже постав у військовій формі, хейтери промовчали. Музикант закликав підтримати донатами аеророзвідку батальйону "Гроза", де саме він служить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин не поспішає звʼязуватися з ТЦК. Артист  висловився стосовно мобілізації.