У лавах ЗСУ поповнення: захищати Україну відправився популярний вітчизняний актор

Новини шоубізнесу
19 808
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юрій Феліпенко
Фото: Скриншот

Артист опублікував відео моменту, як він складав присягу

Відомий український актор Юрій Феліпенко, який знаменитий завдяки серіалу “Обіцянка Богу”, вирушив захищати Батьківщину від російського ворога. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, артист приєднався до батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр. Відомо, що цей героїчний підрозділ добровольців було сформовано на самому початку широкомасштабного вторгнення росіян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У ролику, який Філіпенко розповсюдив на офіційній сторінці в Instagram, він показав як складає присягу військового. Варто зазначити, що артист вступив до лав Київських трО на початку війни. Потім він активно займався волонтерською діяльністю.

Новобранці Ахіллєсу готуються до складання присяги,
- підписав ролик Юрій Феліпенку.
24 лютого я відчув, що в нас дуже крута та сильна країна. Ми можемо бути разом. Мене приємно вразили багато людей, які дуже активно займаються волонтерством, донатами. Щасливий мати таких свідомих знайомих. Я в хорошому сенсі переосмислив своє ставлення до людей. Я вважаю, донатити має кожен. Зараз наш спільний обов'язок — підтримувати армію. Чим більше ми скидатимемо навіть по 1-2 грн, тим швидше досягнемо нашої спільної мети,
- розповів Феліпенко у своєму інтервʼю 1+1.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий український актор відправився захищати Україну на передову. Цікаво, що ще на початку широкомасштабного вторгнення рф на територію України, знаменитий артист Дмитро Сова відвідав військкомат.