Український популярний актор Євген Шумілов загинув на передовій (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 242

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/eugene_shumilov

Про смерть артиста повідомив його друг Іван Марченко

3 травня український інформаційний простір розірвала сумна новина про загибель відомого вітчизняного актора театру та кіно Євгена Шумілова. Подробиці - в нашому матеріалі.

Знаменитий артист зустрів свою смерть на передовій. Трагічну звістку про кончину Шумілова повідомив його близький товариш Іван Марченко. Він розповсюдив відповідний пост у Facebook.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, чоловік зазначив, що Євген вступив до лав ЗСУ два роки тому та без вагань вирушив боронити свою батьківщину від російської навали. Окрім того, Марченко розповів, що життя Євгена обірвалося 30 квітня, коли він допомагав своєму пораненому побратимові.

З глибоким сумом хочу повідомити, що 30 квітня на фронті, захищаючи пораненого побратима, загинув мій близький друг Євген Шумілов. Життєрадісний, позитивний, бадьорий і справжній — таким ти залишишся в моєму серці назавжди, друже! Спочивай з миром, друже, ми любимо тебе і сподіваємося, що ти зараз в кращому місці,
— написав Марченко.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на фронті загинув український актор Андрій Доманський. Артист працював у Житомирському театрі майже 25 років.