Гірка втрата: на фронті загинув український актор Андрій Доманський (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 657
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Андрій Доманський
Фото: facebook.com/TeatrZhitomir

Похорон артиста відбудеться 10 квітня

Відомий український театральний актор Андрій Доманський втратив життя на передовій, захищаючи Україну від російського ворога. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що ще на початку широкомасштабного вторгнення чоловік пішов добровольцем у лави української армії. Трагічну новину про смерть Доманського повідомили на офіційній сторінці у Facebook Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист працював там майже 25 років. Вже відомо, що прощання з Доманським відбудеться 10 квітня о 12:00. Місце - фоє театру у Житомирі.

Ти завжди був щирим і добрим. Завжди йшов вперед до своєї мети. Ти вмів підтримати словом і ділом. Завжди усміхнений. Мудрий, відвертий, емоційний. Неймовірно талановитий, харизматичний. Ти любив театр, а театр любив тебе. Майже 25 років ти служив театру. Тобою зіграно понад 40 яскравих ролей. Ти був надійним партнером. Твої ролі назавжди залишаться у пам'яті глядачів…Ти назавжди залишишся у наших серцях.
- повідомляється у пості театру.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на передовій загинув український актор Володимир Федінчук. Артисту був лише 31 рік.