Редакція видання, яке обізвало Клопотенка "х*єсосом", дало офіційну відповідь на тлі скандалу

Новини шоубізнесу
2 589

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/klopotenko

Головна редакторка онлайн-видання "Заборона" заявила, що усе це – цілеспрямована стратегія для розпалювання хейту

Редакція видання “Заборона”, листування з якою Євген Клопотенко злив у Мережу , прокоментувала скандал, що розгорівся. Головна редакторка виправдалася за агресивні повідомлення, які нібито від імені онлайн-видання були висловлені у бік ресторатора. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Х (в минулому Twitter) Євген Клопотенко оприлюднив кадри власного листування з журналістом, який хотів запросити його на зйомки подкасту. Проте згодом, судячи з усього випадково, редактор відзначився нецензурною комунікацією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На тлі великого резонансу головна редакторка медіа вирішили прокоментувати те, що сталося. За словами Євгенії, ресторатору написав фейк. А у підтвердження своїх слів вона навела факти, зокрема зазначила, що функції телеграму не дозволяють листуватися в особистих повідомленнях від імені телеграм-каналу.

Ми б хотіли прокоментувати ситуацію із Євгеном Клопотенком і спростувати, що наведена у скріншоті комунікація велася від нашого імені. Ця переписка велася від імені фейка. Втім, нам дуже шкода, що під атаку (навряд чи це жарт) потрапив саме Євген Клопотенко, якого ми дуже цінуємо.
Припускаємо, що це є цілеспрямованою стратегією для розпалювання хейту в сторону нашого медіа,
— відреагувала головна редакторка медіа Заборона Євгенія Костіна.
Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко здивував історією про те, як йому в Японії заборонили відкрити ресторан через борщ . А все через те, що місцеві мешканці хибно вважають цю страву російською.