Оля Полякова "рознесла" Євгена Клопотенка, захищаючи власну творчість: ось що стало причиною їх конфлікту

Новини шоубізнесу
8 028
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Полякова та Євген Клопотенко

Ресторатор розкритикував творчість співачки, але вона не стала мовчати та публічно відповіла на його закиди

Співачка Оля Полякова, яка нарвалася на хейт через кліп , відзнятий на тлі Меморіалу жертвам Голодомору, публічно посварилася з ресторатором Євгеном Клопотенко. Артистка не стала відмовчуватися та відреагувала на його критику. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Днями Євген Клопотенко в інтервʼю Еммі Антонюк неочікувано заговорив про Олю Полякову. Тоді ресторатор зізнався, що не близько знайомий зі співачкою, але часто перетинається з нею на різних знімальних майданчиках. Водночас шеф-кухар підкреслив, що не розуміє творчість Полякової, та думки, які вона транслює на широку аудиторію. Тому співачку він назвав “дивною людиною”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Схоже, такі слова образили артистку, тому у своїх соцмережах вона вирішила відповісти на критику у свою адресу. Оля Полякова не стала напряму звертатися до Євгена Клопотенка, проте з її слів стало ясно, що публікація була присвячена саме ресторатору.

Сама ж Полякова назвала слова Клопотенка “дитячою позицією”. А окрім того, вона наголосила, що ресторатор знецінив її творчість, яка подобається тисячам українців.

Гірше за знецінення і може бути тільки взагалі повне не розуміння того, про що говориш. Це дуже дитяча, безвідповідальна та тупа позиція. "Не читав, але зусуджую",
— дорікнула Оля Полякова.
Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, в тому ж інтервʼю Євген Клопотенко вперше розсекретив, який грошовий приз отримав за перемогу на “МастерШеф”. Виявилося, що відомий шеф-кухар отримав значно меншу суму, у порівнянні з іншими переможцями.