Євген Клопотенко здивував історією про те, як йому в Японії заборонили відкрити ресторан через борщ

Новини шоубізнесу
3 167
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євген Клопотенко
Фото: instagram.com/klopotenko

Кулінар зауважив, що японці не люблять росіян

Знаменитий український шеф-кухар Євген Клопотенко, який нещодавно розповів про те, який грошовий приз отримав за перемогу на “МастерШеф”, вразив історією про те, як йому відмовили у відкритті українського ресторану в Японії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Основною причиною відмови українському кулінару став борщ, який Клопотенко справедливо просуває як українську страву. Отож, як виявилося, у Японії борщ вважають російським.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в Instagram Євген пояснив, що японці не люблять росіян. Відтак, заклад, в якому буде така страва як борщ, не стане популярним у цій країні. Проте, кухар справедливо зазначив, що українці мають ще більше популяризовувати вітчизняну кухню у світі.

Живеш собі, працюєш, ведеш перемовини про відкриття українського закладу в Японії. І тут на тобі: японці не хочуть відкривати монозаклад з борщем, бо у них, увага: “поширена думка, що борщ — це російська страва”. Зрозуміло, що люди оминатимуть це місце десятою дорогою, бо притомні японці, на щастя, історично є русофобами. І от ми наче на одному боці барикад, а виходить якась дурня. І це чудовий приклад глибини руської пропаганди,
- зауважив кулінар.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як між Олею Поляковою та Євгеном Клопотенком стався конфлікт. Співачка рознесла кулінара, захищаючи власну творчість.