Альона Альона та Джері Хейл розповіли про свої плани на кришталевий мікрофон Євробачення: що зроблять артистки з призом, якщо переможуть

Новини шоубізнесу
1 694

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

Співачки планують піти слідами відомого українського гурту, який вже перемагав на Євробаченні

Представниці України на Євробаченні 2024 Альона Альона та Джері Хейл, які покращили свої позиції на пісенному конкурсі, зізналися, що хочуть перемогти на Євробаченні 2024 та вже навіть вирішили, що зроблять з призом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про свої подальші плани у разі перемоги дівчата розповіли виданню Deadline. Отож, співачки вирішили, що саме зроблять з кришталевим мікрофоном, якщо він їм дістанеться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, співачки переконують, що продадуть його. До речі, так само зробив і колектив "Kalush Orchestra", який здобув перемогу для України два роки тому. Хлопці продали мікрофон за 900 тисяч доларів, а на виручені кошти придбали безпілотники для військових. Щож до Альони Альони та Джері Хейл, то вони в разі тріумфу планують відправити кошти на відбудову України. Окрім того, Альона Альона переконує, що вони готові на все (навіть продати власне волосся), лиш би допомогти Україні.

Гурт продав свій трофей, влаштував лотерею і зміг поширити інформацію про війну та правду. Нам доводиться мати справу з великою кількістю пропаганди,
- зазначила Alyona Alyona в інтерв'ю виданню Deadline.

Також реперка наголосила, що готова на все, навіть продати власне волосся, аби допомогти українцям вистояти на нарешті перемогти ворогів. Тому свою конкурсну композицію "Teresa&Maria" представниці будуть співати задля привернення уваги до проблем в Україні. 

Ті обставини, які ми маємо в Україні, вони є частиною цієї пісні. Вона була написана під обстрілами, під тривогами, і наші люди звикли до них, ми навіть не ховаємося. Це нова реальність. А наше послання полягає не в тому, щоб змусити людей воювати, а в тому, щоб об'єднатися і допомогти одне одному. Ми вважаємо, що музика може об'єднувати. В музичному та культурному плані ми можемо дати так багато як нація, нам просто потрібно бути помітними, і ми вдячні за цю можливість.
- резюмувала реперка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як голосувати за учасників Євробачення у першому півфіналі в Україні та за кордоном. Зазначимо, що саме в першому півфіналі виступатимуть Джері Хейл та Альона Альона.