Знову здіймаємося вгору! Україна покращила свої позиції після другої репетиції на Євробаченні 2024

Новини шоубізнесу
8 669
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джеррі Хейл та Альона Альона
Фото:thejerryheil/Instagram

Тепер букмекери віддають Україні почесне четверте місце

До першого півфіналу Євробачення 2024 лишається 5 днів. Наразі головним фаворитом конкурсу поки що лишається швейцарський співак Nemo. Однак, новий прогноз букмекерів ґрунтувався на основі других за рахунком репетицій конкурсантів. Безумовно, свої корективи внесли загальний вигляд номерів артистів та живе виконання пісень.

Відтак, для українців є чудова новина. Країна змогла покращити свою позицію на конкурсі. Отож, тепер Джеррі Хейл та Альона Альона, на думку прогнозистів перебувають на четвертій сходинці. На їх можливий тріумф та композицію “Teresa & Maria” віддають 10%.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українки посунули на п'яте місце Нідерланди. Що ж до трійки, то все за великим рахунком залишається без змін.

Швейцарія перебуває на першій сходинці (23% можливого успіху), Хорватія (20%) та Італія (12%). Зауважимо, що голосування на Євробаченні складається за форматом 50 на 50, тобто 50% балів складає телеголосування і 50% - професійне журі.

Оновлений рейтинг букмекерів
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в мережі з'явилися кадри з другої репетиції Альони Альони і Джеррі Хейл. Представниці України показали максимально подібний виступ до того, який відбудеться у першому півфіналі.