"Розірвані наші стосунки – то наша історія": В'ячеслав Довженко розсекретив, чому розлучився після 17 років шлюбу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 584

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/sldovgenko

Артист зізнався, яку роль у його розлученні зіграв нинішній обранець ексдружини

Популярний український актор В'ячеслав Довженко, який відповів, чи вільне його серце, нарешті розсекретив істинну причину свого розлучення з екс-дружиною, актрисою Ксенією Баша. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що пара розійшлася ще у 2018 році. Цікаво, що тоді багато хто говорив, що причиною розриву став нинішній коханий Ксенії - Олександр Фурманчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, у своїй бесіді YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Довженко зазначив, що ця теорія не є правдивою. За його словами, їхнє розлучення - це історія суто між Ксенією та ним.

Це треба їй питання ставити, але я не думаю, що це стало розривом наших стосунків. Розірвані наші стосунки – то наша історія. Далі ми живемо і продовжуємо жити,
- зазначив співак.

Варто зазначити, що з екс-дружиною зірка українського кіно прекрасно спілкується. Це і не дивно, адже вони прожили у шлюбі 17 років і мають двох спільних синів - Василя та Івана. До речі, з нинішнім обранцем своєї екскоханої Довженко познайомився завдяки знімальному майданчику.

Ми досить добре спілкуємося. Ті стосунки, які я підтримую, це стосується Ксенії і матері моїх дітей. Що стосується Саші (нинішній чоловік Ксенії Баша – прим. ред.), то ми ніколи не були друзями поза кадром і зараз ними не є. З Ксенією у нас бекграуд великий, діти. У нас просто нормальні стосунки. Ми спілкуємося, радимося, про щось домовляємося,
- прокоментував артист.

Дивитися з 52:40

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як актор В’ячеслав Довженко розповів, як створював образ психолога в детективі “Рубан”. Актор поділився секретами зі знімального майданчика.