Якісний контент та систематичність. Відомий блогер Євген Таллер розповів, як стати популярним у соцмережах

Новини шоубізнесу
2 286

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/tallertv/

У перерві між поєдинками в шоу "єПитання" інфлюєнсер розкрив секрети успішного ведення блогів

Євген Таллер починав свій шлях, як офіціант, а згодом потрапив у рейтинг Forbes "30 до 30". Нині він власник креативної агенції, яка не лише працює з українськими блогерами-мільйонниками, а й просуває міжнародні бренди. Цікавими фактами про цього відомого блогера та бізнесмена ми вже ділились, а тепер розкриємо секрети його успіху!

Під час знімання шоу "єПитання" на “Новому каналі" Євген Таллер ексклюзивно поділився найактуальнішими порадами зі сфери інфлюєнс-маркетингу. Якщо ви мрієте про успіх та популярність у соцмережах — швидше занотовуйте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як стати популярним блогером? ТОП-5 порад від Євгена Таллера

1. Якісний контент

Десять років тому в соціальних мережах дуже активним було органічне зростання, ви мали лише створювати контент. Байдуже який, він все одно знаходив свого глядача. Зараз через велику конкуренцію серед інфлюєнсерів вже недостатньо створювати просто "щось", глядач потребує якісного контенту. Обов’язково має бути якісний звук та картинка, якісні сенси та гумор.

2. Унікальність та емоційний зв’язок

Якщо розглядати це питання на прикладі TikTok, 95% користувачів дивляться саме вкладку "рекомендації", а не "підписки". Тому важливо створити емоційний зв’язок з юзерами. Як це зробити? Лише за допомогою унікального контенту.

Мінісеріали, скетчі, сценарна робота — це все ми зараз створюємо, коли співпрацюємо з брендами. Лише авторський інтерактивний контент. Можна, звісно, піти коротшим шляхом, перезнімаючи вже відомі тренди. Так багато хто робить, коли хоче себе спробувати в ролі інфлюєнсера. Але це доволі короткотривала історія.

Запам’ятатися дуже складно. Людина емоційно прив’язує не до себе як до особистості, а до контенту та гумору, і глядачу неважливо, кого він бачить у кадрі. Історія з трендами не працює.

3. Ніша та стратегія

Точно треба визначитися з нішею, куди людина хоче йти: експертний блог, розважальний контент, огляди фільмів, ігор тощо. Вона точно має відштовхуватися не від того, що зараз є популярним та що набирає перегляди, а від того, чим справді цікаво займатися самій людині.

Якщо вона буде йти стежкою трендів і того, що залітає, то найближчим часом їй просто стане нецікаво це робити.

Визначилися з напрямом — треба прописати собі стратегію: хто я, для кого я, і далі вже на цьому розвивати свій блог. 

4. Систематичність 

Звісно, є безплатні інструменти просування. В Instagram це ті самі рілси, які дають охоплення. За допомогою роликів у TikTok ще й досі можна зростати органічно, якщо робити це систематично, багато та цікаво. Конверсія з TikTok в Instagram доволі невелика, проте вона також присутня. 

5. Блог — це інвестиція

Контенту треба створювати багато, робити це систематично, тому що блог — це інвестиція. І якщо раніше вона була лише ресурсною, то зараз ще й фінансова. Треба бути готовими до того, що це мають бути якісь колаборації, знайомства, нетворкінг, закупка реклами. Щоб бути в середовищі інших інфлюєнсерів та стати помітним, треба в це інвестувати. Йти виключно органічно також можливо, але цей шлях у п’ять-сім разів довший. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сподіваємось, вам стануть в пригоді ці поради. Також дізнайтесь, що дивиться на YouTube Володимир Дантес. Артист поділився добіркою улюблених українських каналів