"За що вона так зі мною?!": мама Дантеса показала Кацуріній те, що їй точно не варто було бачити (ФОТО)

Новини шоубізнесу
27 197

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Принаймні, з реакції артиста можна зрозуміти, що він цього точно не хотів

Український співак Володимир Дантес, який поділився добіркою улюблених українських YouTube-каналів , розвеселив прихильників у соцмережах. Артист пожалівся, що мама його "підставила" перед коханою Дашею Кацуріною. А от що саме зробила Марія Олексіївна — дізнавайтеся нижче!

У себе в Insta Stories Володимир Дантес не оминув День матері та розповів, як вітав свою найріднішу людину. За словами артиста, він приділив матусі час та порадував квітами. Однак мама, за словами Дантеса, вирішила оприлюднити те, за що артисту дуже соромно.

Як відомо, кохана шоумена Даша Кацуріна добре ладнає з Марією Олексіївною. Між жінками склалися теплі стосунки, тому вони часто обмінюються різними фотографіями, в тому числі й архівними. А однією із таких став той кадр, який явно не прийшовся до вподоби  Дантесу.

В День матері ти приїжджаєш до мами, даруєш квіти, проводиш з нею час... І вона, у відповідь на проявлену увагу, висилає твоїй дівчині отакі фото! Що я не так зробив?! За що я провинився перед нею? За що вона так зі мною?
— жартома прокоментував співак.
Фото: instagram.com/volodymyrdantes
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дантес здивував історією, як став жертвою шахраїв через старий розбитий телефон. У відомого артиста викрали більш як 100 тисяч.