Викрали більше 100 тисяч! Володимир Дантес здивував, як став жертвою шахраїв через розбитий телефон

Новини шоубізнесу
2 251
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Дантес
Фото: instagram.com/volodymyrdantes

На щастя, артист зміг повернути викрадені кошти

Володимир Дантес, який разом з Олексієм Дурнєвим роздягнувся прямо на сцені , здивував історією, як став жертвою шахраїв після туру Польщею. Виявилося, що несподівано в артиста почали списувати з карт чималі суми грошей за кордоном, поки сам він вже був в Україні. Як це сталося — розповідаємо нижче!

На своїй сторінці в Instagram Дантес розповів, що випадок стався у січні, коли він стояв на київському вокзалі. Тоді йому на телефон почали приходити сповіщення про зняття чималих грошей. При чому транзакції по картах проводилися не в Україні, а в Барселоні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що шахраї намагалися зняти з карток Володимира Дантеса понад 100 тисяч гривень. Тоді, на щастя, він вчасно це помітив і заблокував картки. Як вияснилося згодом, шахраї робили це через його старий телефон, який артист викинув після того, як купив собі новий.

У чому виявилася велика проблема? Ми з Льошею (Олексій Дурнєв, – прим. ред.) були в турі у Польщі, і в мене розбився телефон. Я якось ледь-ледь зміг перенести дані на новий, а той просто викинув. Як з'ясувалося, цього робити не можна, бо його хтось знайшов. Минув рік чи півтора, хтось якось відновив доступ і почав у Барселоні щось купувати із моїх карток,
— розповів Дантес.

І тільки через три місяці шоумен зміг повернути втрачені кошти. А робити це прийшлося через судові процеси та листування з магазинами, в яких списувалися гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше легендарна кліпмейкерка Таня Муіньо "підловила" Дантеса під час відвертої взаємодії з красунями. А все це було завдяки нового треку артиста, який стрімко увірвався в музичні тренди.