Олександр Положинський вперше висловився про чутки довкола його стосунків з популярною українською співачкою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
15 807

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com.oleksandrpolozhynskyi

Артист зазначив, що його та виконавицю Бажана поєднує лише дружба

Колишній соліст відомого українського гурту “Тартак” Олександр Положинський, який налякав зовнішнім виглядом під крапельницею, вперше відреагував на плітки стосовно його можливого роману із артисткою Бажаною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Чутки щодо того, що Положинський та Бажана пара з'явилися після того, як вони випустили спільний трек під назвою "С*ка війна". Відтак, у своєму інтерв'ю для М1 артист зазначив, що він зі співачкою знайомий вже давно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олександр також додав, що вони люблять один одного, проте лишень як друзі. Цікаво, що Положинський мав шанс закрутити роман із Бажаною, але не зробив цього. Отож, наразі його серце вільне.

Про Бажану…Ми настільки давно знайомі, що говорити про якісь романи... Ми свій роман проґавили на початку нашого знайомства. Тоді шанси були, дуже великі. Я не чув, щоб Оля щось планувала стосовно мене в цьому плані, і я так само нічого. Є взаємна симпатія. Ми знаємо, що ми одне одного любимо як друзі багато років, ця дружба впродовж років триває,
- зазначив виконавець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Положинський залишив службу в 47 ОМБР. Відомо, що вплинуло на таке рішення.