Олександр Положинський залишив службу в 47 ОМБр: відомо, що вплинуло на таке рішення

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Екссоліст гурту "Тартак" Олександр Положинський, який жорстко висловився про ухилянтів , більше не є бійцем 47-ї окремої механізованої бригади. Артист розсекретив причину таких змін і розповів, чим тепер займатиметься. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Від початку повномасштабної війни Олександр Положинський прийняв для себе однозначне рішення - стати на захист країни. Відтоді практично весь свій час він приділяє службі в ЗСУ, воюючи з окупантами. Артист служив у 47-й окремій механізованій бригаді та навіть хотів стати офіцером, однак це так і не вийшло, через його вік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, у себе в соцмережах Олександр Положинський несподівано заявив , що ще з лютого цього року він не перебував разом із побратимами. Весь цей час він підтримував з ними зв'язок дистанційно і закривав усі потреби свого підрозділу. А тиждень тому він і зовсім перестав бути частиною 47-ї ОМБр.

З лютого цього року я фактично перебував тільки в дистанційному зв'язку з рідною бригадою, час від часу спілкувався з побратимами, допомагаючи за можливості закривати певні матеріальні потреби. Минулого тижня я остаточно попрощався з 47 ОМБр. Дякую своїм командирам, хлопцям і дівчатам, які були поруч. Для мене велика гордість і честь бути невеликою частиною нашої спільної історії,

- розповів Олександр Положинський.

Олександр Положинський залишив службу в 47 ОМБр: відомо, що вплинуло на таке рішення - фото №1
Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Та все ж покидати військову справу чоловік не збирається. Наразі його перевели в інший підрозділ, а сам він продовжує службу в ЗСУ. Задля безпеки знаменитість не розкриває деталей, але наголосив, що зробить усе від нього залежне, щоб допомогти військовим.

Я офіційно розпочав службу в новому підрозділі ЗСУ. Сподіваюся, продовжуватиму бути корисним тут. Готовий до виконання нових наказів і завдань,

- наголосив екслідер гурту "Тартак".

Олександр Положинський залишив службу в 47 ОМБр: відомо, що вплинуло на таке рішення - фото №2
Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, хто зі знаменитостей пішов захищати Україну на фронті й де вони зараз. Так само як Олександр Положинський, перекваліфікуватися не побоялися соліст гурту "Бумбокс", лідер гурту "Антитіла" та багато інших.