Фронтмен гурту "Друга ріка" відповів, які артисти могли б розраховувати на бронь від мобілізації

Новини шоубізнесу
1 084

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: facebook.com/valeriy.kharchyshyn

Валерій Харчишин висловив своє ставлення до теми броні від мобілізації й чи мають нею користуватися знаменитості

Відомий український музикант і лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин, син якого проходить службу у ЗСУ, висловив свою позицію щодо бронювання артистів від мобілізації. Що про це думає артист — дізнавайтеся нижче!

В інтерв'ю виданню "Факти" Валерій Харчишин зазначив, що підтримує таке рішення лише за умови, що митці активно допомагають українським військовим. Музикант наголосив, що бронювання має стосуватися тільки тих артистів, які дійсно займаються важливою справою – збирають кошти, купують зброю та амуніцію для військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами фронтмену гурту “Друга ріка”, саме такі дії є вагомим внеском у перемогу України. І якщо артисти, маючи широку аудиторію, будуть залучати українців активно допомагати захисникам України, то для них, за думкою Харчишина, може бути передбачена бронь.

Рано чи пізно — ми всі воюватимемо. Ми всі можемо бути мобілізовані у свій час, маємо не ховатися від війська. А поки потрібно робити все можливе для того, щоб допомагати армії. Моя думка така: якщо ти робиш щось особливо важливе для захисту країни в тилу — ти можеш розраховувати на бронювання,
— зазначив Валерій Харчишин.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно блогер Олександр Волошин припустив, чи був би корисним на фронті. Колишній чоловік Анни Трінчер доволі емоційно висловився про мобілізацію в Україні.