"Більше не почуєте "чорний чемоданчик": Міша Крупін спантеличив новиною, що більше не може виконувати хіти гурту "Корупція"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/mishakrupin1

Артист зізнався, що не може продовжувати співпрацю з популярним лейблом Papa Music

Український співак Міша Крупін, відомий своєю творчістю в складі гурту "Корупція", приголомшив шанувальників новиною про закриття цього музичного проєкту. Та найбільшою несподіванкою стала інформація про те, що тепер він не зможе виконувати хіти, які полюбилися публіці, зокрема і “Красный бархат”. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

За словами музиканта, рішення стало наслідком завершення контракту з Papa Music. Він додав, що тривалий час намагався знайти компроміс з представниками лейблу, але всі спроби виявилися марними. "Корупція" більше не існуватиме. Принаймні з солістом Мішею Крупіним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це артист повідомив шанувальникам на власній сторінці в Instagram. Ба більше, через закінчення контракту Міша Крупін більше не зможе виконувати на своїх концертах старі хіти, включаючи знамениту пісню "Красный бархат", яка принесла йому велику популярність. Заборона на виконання старих пісень була однією з умов лейблу, що значно обмежує репертуар артиста.

Через те, що після закінчення договору з лейблом Papa Music ми не змогли домовитись про подальшу співпрацю, лейбл заборонив мені співати пісні проєкту "Корупція". Тобто "Корупції" більше немає, і ви більше не почуєте "чорний чемоданчик" у моєму виконанні,
— повідомив Міша Крупін.

Втім, музикант не залишив своїх прихильників без надії. Артист оголосив, що відтепер він більше приділятиме увагу розвитку своєї сольної кар'єри.

Тож чекайте нових пісень, все тільки починається,
— додав артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Міша Крупін зізнався, що його син хоче стати військовим. Музикант розповів, що його 21-річний син нині несе службу в армії Ізраїлю.