"Він хоче зараз піти військовим шляхом": Міша Крупін зізнався, що його син хоче стати військовим у Ізраїлі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Очільник українського колективу "Корупція" Міша Крупін, який раніше розповідав про власний будинок у розгромленому Харкові, шокував зі знанням про те, що його син Давид хоче стати військовослужбовцем у Ізраїлі, де наразі тривають бойові дії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Крупін розповів, що його 21-річний син нині несе службу у армії Ізраїлю. У перспективі юнак хоче пов'язати своє майбутнє життя саме з військовою цариною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Давид планує підписати контракт та стати професійним військовослужбовцем у цій країні. В інтерв'ю Євгену Фешаку Міша розповів :

Він хоче зараз піти військовим шляхом, стати професійним військовим, підписати контракт і служити додатково. Ми спілкуємося час від часу. У нас класні стосунки. Ми спілкувалися про війну, він мені розповідав що там відбувається. І загалом у нас постійні розмови щодо його майбутнього.

Зауважимо, що Давид мешкає в Ізраїлі вже 5 років. У свій час він виїхав туди з рф, коли йому було ще 16 за програмою для українських євреїв. 42-річний Крупін в своєму інтерв'ю відповів, чи поділяє бажання сина стати військовим під час максимально гострої фази війни в Ізраїлі. Артист також зауважив, що Давид займається творчістю.

З одного боку я постійно йому щось все життя розповідаю. Він займається творчістю. Пише пісні. Раніше писав російською. Останні пісні його були українською, на івриті, англійською пише. Це поки не комерційно,

- підсумував Міша.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Коля Сєрга, Саша Чемеров та Міша Крупін випустили іронічну пісню "Білгород". Прем'єра від "Культурного десанту" вразила українців.