“Хто здатен воювати - той іде”: Міша Крупін зізнався, чи готовий поповнити лави ЗСУ

Новини шоубізнесу
1 099
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Міша Крупін, фото
Фото: instagram.com/mishakrupin1/

Артист заявив, що жінкам теж не уникнути мобілізації

Міша Крупін, чий син хоче стати військовим в Ізраїлі, висловився про мобілізацію. Співак заявив, що воювати доведеться всім. Детальніше про це - пишемо у цій статті.

Український співак та фронтмен гурту “Корупція” Міша Крупін до початку повномасштабного вторгнення будував кар’єру у рф. Потім свою помилку зрозумів - почав активно волонтерити та разом з іншими артистами їздити на фронт з концертами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А нещодавно Крупін дав інтерв’ю УНІАН, в якому зізнався, що робитиме, коли сам отримає повістку. За словами артиста, він без вагань поповнить лави ЗСУ.

Виконавець додав, це його обов’язок як громадянина країни.

У нас немає примусової мобілізації, а воювати доведеться всім. Якщо всі не боронитимуть свою країну, то нічого не буде взагалі. Тому що ми воюємо, наша країна воює з величезною армією, і нашим хлопцям доводиться протистояти цій навалі. Поповнювати лави - це обов’язок кожного громадянина країни, музиканта в тому числі. Тому, хто здатен воювати - той іде, і це нормально,
- сказав музикант.

Водночас він наголосив, що мобілізація не означає швидку відправку на передову.

У нас сприймають мобілізацію так, що тебе одразу закинуть кудись під Авдіївку, але ж насправді все не так. Можу сказати, що мобілізуватися доведеться всім. І навіть, мабуть, жінкам,
- підсумував Міша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Віталій Козловський зізнався, що залишає дружину та сина і повертається на війну. Більше про це - читайте у цьому матеріалі .