"Була дуже приємно здивована": Наталія Могилевська поділилася враженнями від сольного концерту Макса Барських на біс (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
788

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка на власні очі побачила живий виступ колеги, карʼєра якого починалася на її очах

Українська співачка Наталія Могилевська нещодавно відвідала грандіозний концерт Макса Барських у Палаці Спорту в Києві. Захід, який зібрав тисячі шанувальників, пройшов з величезним успіхом. А які емоції залишилися в артистки — дізнавайтеся нижче!

На своїй сторінці в соцмережах Могилевська поділилася відео, на якому можна побачити не лише запальні виступи Макса Барських, але й теплі моменти за лаштунками. Співачка привітала Барських з успіхом, а також зустрілася з відомим режисером Аланом Бадоєвим, який був відповідальний за постановку шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На відео Наталя постала в стильному образі: легка довга сукня, курточка-бомбер. А червоні аксесуари доповнили її стильний аутфіт.

Ніжний, скромний, романтичний. Завжди працює над собою. Прекрасний музикант — людина, яка не біжить за титулами, а йде своїм шляхом. Своїм прекрасним окремим шляхом. Дякую тобі, Макс! Я вчора була дуже приємно здивована цілісністю твого внутрішнього спокою, твоїм чудовим концертом, що несе радість і позитив людям,
— написала Наталія Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у День вишиванки Наталя Могилевська приголомшила святковим образом за понад 100 тис. гривень! Артистка показала, який подарунок отримала від відомої української дизайнерки.