Наталія Могилевська показала свою 4-річну донечку, та чуттєво привітала її з днем народження (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 413
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Днями маленька Софія отримала подарунок, про який довго мріяла

Українська співачка Наталія Могилевська, стосунки з якою прокоментував відомий балетмейстер Раду Поклітару, організувала пишне свято на честь своєї молодшої донечки. Адже днями Софіці виповнилося 4 роки, тому таку подію її зіркова мама не змогла залишити без уваги. Усі деталі дізнавайтеся нижче!

Наталія Могилевська всиновила двох дівчаток на початку повномасштабної війни. Артистка вирішила тримати цю новину в таємниці, адже донечкам потрібен був час на адаптацію до нового життя. І все ж, коли інформація про поповнення в родині співачки потрапила у Мережу, Наталія вирішила нарешті розставити всі крапки над “і”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А днями Могилевська показала шанувальникам, як вона привітала свою названу донечку Софію з 4-річчям. З цієї нагоди виконавиця влаштувала для дівчинки справжнє свято. Зокрема, приготувала святковий сніданок, кульки і безліч подарунків. До слова, маленька іменинниця також потрапила до кадру. Втім, її обличчя Могилевська поки що показувати не стала. 

Моя молодша донечка отримала сьогодні свій перший в житті велосипед.
Вітайте нас з Днем ​​народження!
Нам вже 4,
— підписала кадри Наталія Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська пояснила, чому не залишає Україну . Адже попри постійну небезпеку, артистка продловжує залишатися в рідній країні та підбадьорює українців.