Закрутила з мільярдером: стало відомо, хто саме став обранцем онучки Ротару (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 722

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

Обранець онучки легендарної артистки походить з вельми багатої родини

Онука знаменитої співачки Софія Ротару Соня Євдокименко, яка розійшлася зі своїм бойфрендом, засвітила нового коханого-мільярдера. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідними кадрами жінка поділилася у себе в Instagram-Stories. Як бачимо з фото, вона привітала обранця з днем народження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи зі знімка, можна з упевненістю говорити, що Соня розсекретила, що перебуває у стосунках. Відтак, її серце вже не вільне.

Скриншот

Отож, новим хлопцем Соні став спадкоємець однієї з найбільш багатих сімей США, 27-річний Макс Лернер. Зауважимо, що чоловік є онуком поважного американського мецената. Саме цей меценат заснував компанію MBNA Corporation. Статки родини нового обранця онучки Ротару оцінюються у 1,2 млрд дол.

Останнім часом у ЗМІ обговорюють нову пасію Євдокименко. Говорять, що Макс тривалий час свого життя віддав спорту. Окрім того, він закінчив один з найкращих університетів у США (спеціальність “Міжнародний бізнес”).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Онука Софії Ротару блиснула формами у голій сукні за тисячу доларів. Соня Євдокименко справді вразила своїм образом.