Софія Ротару спонсорувала втечу свого онука з України в період війни - ЗМІ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Втеча онука Софії Ротару з України не стала несподіванкою, адже ще на початку повномасштабної війни він зробив для цього невдалу спробу, коли його ганебно затримали на кордоні з Молдовою. Однак згодом стало відомо, що Анатолій Євдокименко все ж зміг опинитися за кордоном , аби почати "нове життя". Чиїм коштом він живе в Європі - розповідаємо далі.

Ексклюзивно для OBOZ.UA інсайдер розсекретив, що саме завдяки впливу зіркової бабусі молодший Євдокименко зміг нелегально виїхати з України в період повномасштабної війни. За словами джерела, він є улюбленцем Софії Ротару, тому вона зробила все можливе, щоб допомогти онуку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак не тільки авторитет бабусі подарував Анатолію можливість покинути країну. Адже за перетин державного кордону Ротару довелося заплатити немаленьку суму. А люди, які робили йому "підпільні" документи нажилися на великому впливі артистки, тому спеціально для неї підвищили вартість на свої послуги.

Примітно, що зараз Анатолій Євдокименко намагається реалізуватися в музичній сфері. Для цього він обрав сумнівний псевдонім Шаман, який у багатьох українців асоціюється виконавцем пропагандистського "гімну" російського вторгнення в Україну - "Я русский". Але, за словами все того ж інсайдера, поки що підкорити європейських слухачів Євдокименку так і не вдалося. Тому Софія Ротару продовжує спонсорувати його перебування за кордоном.

У нього невиправдана впевненість у своєму таланті. Досить складно налагоджує комунікацію в еміграції через зухвалість і дещо зневагу, чого категорично не сприймають іноземці,

- каже інсайдер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше онук Ротару завуальовано  висловився про російсько-українську війну.  Анатолій повідомив, що зараз у його житті відбуваються "фундаментальні трансформації".