Софія Ротару публічно звернулася до онука-втікача, якого затримали при спробі перетнути кордон на початку війни

Новини шоубізнесу
10 195
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Народна артистка України разом зі своєю родиною святкує ювілей Анатолія, котрий після втечі з України жалівся на "важке життя"

23 березня в родині Софії Ротару свято, з приводу якого співачка вперше за тривалий час повернулася у соцмережі. Адже народна артистка України вирішила привітати свого онука з 30-річчям. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Так, у себе в Insta Stories Софія Ротару опублікувала фото онука Анатолія. Сьогодні хлопець, якому зіркова бабуся допомогла з втечею з України, святкує ювілей, йому виповнилося 30 років.

Народна артистка вирішила обійтися без довгих привітань, тому просто опублікувала фото свого онука, залишивши короткий напис “З Днем народження”. Судячи з усього, все інше співачка вирішила залишити якомога далі від широкої аудиторії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Анатолій Євдокименко
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Зазначимо, що в той час поки переважна частина українців стала на захист своєї країни та робить усе можливе, аби протистояти російській агресії, дехто по-тихому пакує валізи та цинічно тікає за кордон. Серед таких був і онук Софії Ротару, який намагався двічі перетнути державний кордон , адже його перша спроба завершилася ганебно — тоді Анатолія разом з татом затримали дорогою до Молдови.

І все ж, зараз Анатолій Євдокименко живе у США, де намагається побудувати власну музичну карʼєру. До слова, спочатку він якийсь час мешкав у Великій Британії, де продовжував жалітися на “життя кочівника” та те, що після втечі йому довелося “починати все наново”. Однак за всі два роки широкомасштабної війни, від якої тікав він сам, він досі не признав росію країною-агресора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, коли онук Софії Ротару зайнявся музикою, він обрав собі неоднозначний псевдонім . Чи то Анатолій Євдокіменко, нічого не чув про російського пропагандиста Шамана, чи то його вибір був свідомим — незрозуміло.