Після двох спроб збільшення губ, Катерина Репяхова неочікувано вирішила розчинити філери (ФОТО)

Новини шоубізнесу
709

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина Віктора Павліка пояснила, чому пішла на процедуру зі зменшення губ

Блогерка та бізнесвумен Катерина Реп'яхова, яка незабаром стане мамою дівчинки , раптово вирішила зменшити губи. Раніше дружина Віктора Павліка двічі зверталася до косметолога, аби зробити губи пухкішими та змоделювати форму. Однак цього разу у кабінеті професіонала вона опинилася з протилежною метою. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Несподівано для багатьох підписників, молода дружина народного артиста почала процес зменшення губ після уколів краси. У своєму Instagram вона продемонструвала процес процедури — спочатку косметолог намастив її губи спеціальною речовиною, після чого розпочав розчинення філера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/repyahovakate
Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина вже пояснила, чому зважилася на цей крок. Виявилося, що блогерка хоче спочатку зменшити губи, а потім знову збільшити їх, але зробити іншу форму. Дружина Віктора Павліка також показала, що після такої процедури на губах зʼявилися чималі синці. Проте за короткий термін вони мають зникнути.

Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що прихильниці Катерини Репяхової почали дистанційно встановлювати "діагноз" її сину, який має проблеми зі здоровʼям. Дружині Віктора Павліка довелося в сльозах відповідати хейтерам .